Волонтери Корпусу Миру США в закладах освіти

Вже традиційно осінньої пори загальноосвітні заклади нашого району вітають у своїх стінах волонтерів з Корпусу Миру США в Україні. Цього року вони набуватимуть досвіду у викладанні англійської мови в Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та Остерській гімназії. Завдяки такій співпраці учні мають змогу поспілкуватися з носіями англійської мови, отримати знання про культуру та традиції однієї з англомовних країн.
27 вересня 2013 року відбулася зустріч волонтерів з начальником відділу освіти Биковець Катериною Іванівною, яка гостинно привітала американських друзів і розповіла про особливості навчання в загальноосвітніх навчальних закладах нашого району. Волонтери, в свою чергу, поділилися відомостями про себе, зазначивши навчальні заклади, які вони закінчили та спеціальності, які отримали. Варто відмітити, що висловлювалися вони на російській та українській мовах, чим приємно вразили присутніх. Після знайомства волонтери мали змогу отримати відповіді на питання, які їх цікавили найбільше. Вони переважно стосувалися особливостей навчання в українських школах та життя в Козельці зокрема. Від зустрічі залишилися приємні враження та сподівання на те, що така співпраця принесе лише позитивні результати.

Зустріч начальника відділу освіти Козелецької райдержадміністрації Биковець Катерини Іванівни з волонтерами Корпусу Миру США в УКраїніЗустріч начальника відділу освіти Козелецької райдержадміністрації Биковець Катерини Іванівни з волонтерами Корпусу Миру США в УКраїні

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.