Головна подія освітньої галузі України

Традиційно, двічі на рік, здобутки творчої діяльності навчальних закладів та обмінюватися досвідом роботи презентуються на міжнародних виставках.

Компанією«Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України 16-18 березня 2017 року проведено Восьму Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти – 2017» таП’яту міжнародну виставку освіти за кордоном «WorldEdu».

На урочистому відкритті виставки її учасників привітав Василь Кремінь, Президент Національної академії педагогічних наук України.

У виставці взяли участь близько 800 загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою України та 14 країн світу.

Освіту Чернігівщини представляли Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського (ректор Заліський А.А.), Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради (директор Коломієць Г.В.), Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради (директор Шевчук Т.М.), Козелецька гімназія №1 Козелецької районної ради (директор Павленко Л.І.).

Учасникам та відвідувачам виставки була запропонована змістовна тематична програма, яка включалаконференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусіїза участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкої громадськості.

Навчальні заклади нашої області підготували та провели презентацію на тему «Педагогічні умови формування ціннісних орієнтацій учнів у контексті реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді». Досвід роботи з даної теми представляла й Пенська Інна Володимирівна, заступник директора з виховної роботи Козелецької гімназії № 1Козелецької районної ради.

Результативною стала участь Козелецької гімназії в конкурсі з тематичних номінацій, адже у номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості на виховання громадянина-патріота» гімназія відзначена Срібною медаллю та відповідним дипломом, а також була нагороджена дипломом за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністрації

Кiлькiсть переглядiв: 877

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.