Свято козацького гарту

Справжне козацьке дійство розгорнулось на березі річки Остер в урочищі біля с. Кривицьке11 травня 2017 року, де учні шкіл Козелецького району в рамках проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») змагались за звання кращого рою та можливість представляти район на обласному етапі.

Честь своїх навчальних закладів захищали шість команд-роїв, а саме:

Білейківської ЗОШ І-ІІІ ст. – рій «Рута»,

Сираївської ЗОШ І-ІІІ ст. – рій «Відважний сокіл»,

Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст. – рій «Семаргл»,

Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2- рій «Стрільці - запорожці»,

Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 – рій «Варта»

Козелецької гімназії № 1- рій «Патріот».

В результаті змагань з інтелектуально-мистецького комплексу «Козацькі забави», фізкультурно-спортивного комплексу «Козацький гарт», туристсько-спортивного комплексу «Козацькими стежками», військово- прикладного комплексу «Козацька звитяга» та медично-рятувального комплексу «Козацька безпека», таборування були визначені рої - переможці.

І місце посів рій Білейківської ЗОШІ-ІІІ ст. «Рута»,

ІІ місце – рій Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст. «Семаргл»,

ІІІ місце – рій Сираївської ЗОШ І-ІІІ ст. «Відважний сокіл».

Змагання відбулись за підтримки та спонсорської допомоги благодійного фонду «Сила добра» М. Рудьковського,відділу комплектування Козелецького районного військового комісаріату, отамана Чернігівського обласного козацького товариства «Всеукраїнське козацьке військо» Володимира Пономаренка.

До свята долучились, привітали учасників та вручили дипломи і солодкі подарунки заступник голови райдержадміністрації Віра Жидкова та голова районної ради Олена Дмитренко.

Фотоальбом

Кiлькiсть переглядiв: 1005

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.