Завершились військово-польові збори для старшокласників

26 квітня 2017 року відвідуванням 169 навчального центру «Десна» завершено проведення 3-х денних навчально-польових зборів для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Козелецького району.

В ході змістовної екскурсії по в/ч А 0665, організованої командуванням частини та керівництвом району, юнакам представлена цікава програма, в рамках якої учні ознайомились з особливостями військової служби у Сухопутних військах Збройних Сил України.

Так,учні мали можливість побувати на навчальних заняттях для танкістів з будови та експлуатації бронетехніки, спробувати себе в ролі механіка-водія танка на тренажері, відчути командиром підрозділу на тактичних заняттях танкістів та побувати всередині основного бойового танка Т-64.

Відвідування полку протиповітряної оборони надовго запам’ятається учням демонстрацією техніки та озброєнням підрозділів ПВО.

Наприкінці заходу відбулись стрільби в електронному тирі з автомата та пістолету та демонстрація стрілецького озброєння вітчизняного та закордонного зразків різних країн та часів.

Фотоальбом

Кiлькiсть переглядiв: 817

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.