Вихованка Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва представила найкращу роботу на Всеукраїнській творчій Олімпіаді

Створюючи українську моду, талановита молодь Козелеччини перемагає на світовому рівні.

Цього разу на IX Всеукраїнській творчій олімпіаді «Дизайнер ХХІ сторіччя» серед трьох номінацій, у яких брали участь 150 учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів України, учениця 10 класу Козелецької гімназії №1 Козелецької районної ради – вихованка гуртка «Чарівниця» Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва (керівник Світлана Дідовець) – Юлія Бурун, створивши сучасну неперевершену та вишукану зачіску, зайняла перше місце у номінації «Перукарське мистецтво».

За умовами конкурсу, автор найкращої роботи Юлія Бурун отримала диплом та сертифікат на 50-ти відсоткову знижку в оплаті за навчання у Київській академії перукарського мистецтва.

Олімпіада проходила 21-22 квітня 2017 року у Центрі культури та мистецтв «КПІ» у рамках ХІV Міжнародного фестивалю перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий янгол» та Світового чемпіонату C.M.C. «КУБОК Intercontinental» за підтримки Всесвітньої конфедерації перукарів.

Учасники фестивалю мали можливість не тільки підвищити професійний та творчий рівень у сфері краси і дизайну, а й обмінятися досвідом стилістів і дизайнерів із Франції, Німеччини, Італії, Республіки Сан-Марино, Бельгії, Ірландії, Румунії, Туреччини, Латвії та ін.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 772

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.