Із валізою нагород

Різні захоплення й уподобання мають цьогорічні випускники Козелецької гімназії №1 Козелецької районної ради. Математика, інформатика, економіка, іноземні мови, медицина, музика, спорт…А от для Андряник Юлії найважливішою та найцікавішою наукою є рідна українська мова. Дівчина закохана в мистецькі словесні скарби національної літератури. ЇЇ життєві принципи та орієнтири сформувалися під впливом філософії задушевного лірика Олександра Олеся, великого мислителя Олександра Довженка, мужньої Лесі Українки, несхитної у своїх поглядах Ліни Костенко. Настільна книга Юлії – «Вибрані поезії» Василя Симоненка.

Андряник Юлія – багаторазовий учасник, призер та переможець предметних олімпіад та мовно-літературних конкурсів. І дівчина має чим пишатися! Протягом останніх трьох років вона виборювала призові місця на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, два роки поспіль була призером фінального етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка, переможцем творчих конкурсів різних рівнів.

Андряник Юлія - учениця Козелецької гімназії № 1, переможець конкурсу-захисту наукових робіт МАН у 2017 році

«Ромашка добра», «Любов, більша за життя», «Був у матері син» – такі назви мають добірки творчих робіт Юлії, які вона представила на конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН у секції «літературна творчість». Кожного року вона отримувала диплом призера як юний науковець. А цьогоріч такою щасливою повернулася з фінального етапу конкурсу-захисту, на якому виборола Диплом ІІІ ступеня, показавши при цьому найкращі знання з української мови та літератури серед своїх конкурентів (набрала 27,5 балів із 30 можливих!). А нагороду отримала з рук відомого поета-пісняра, перекладача, Героя України Дмитра Павличка та третього Президента України Віктора Ющенка.

Фотоальбом

Кiлькiсть переглядiв: 1095

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.