Зустріч керівництва району з обдарованими учнями

Зустріч керівників Козелецького району з обдарованими учнями району

14 травня 2015 року в залі Козелецької районної ради з кращими учнями Деснянської і Остерської гімназій, Деснянської, Прогресівської, Чемерської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст., Остерської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Ю.Збанацького і Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 поспілкувалися в.о. голови райдержадміністрації Віктор Петров, голова районної ради Роман Круглик, заступник голови райдержадміністрації Артем Севастьян, начальник відділу освіти Сергій Стась.

Козелецький район за підсумками результатів ІІІ етапу (обласного) Всеукраїнських предметних олімпіад посів 6 командне місце (після міст Чернігів, Прилук та Ніжина) і 2 – серед сільських районів.

4 переможці ІІІ етапу олімпіад – Юлія Андряник (учениця 9 класу Козелецької гімназії №1), Анастасія Богомолова (учениця 8 класу Деснянської гімназії), Кирило Овдей (учень 10 класу Деснянської ЗОШ І-ІІІ ст.), Софія Сардаєва (учениця 10 класу Остерської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім. Ю. Збанацького) – представляли область на ІV Всеукраїнському етапі олімпіад. Юлія Андряник і Софія Сардаєва стали переможцями фінального етапу і здобули дипломи ІІІ ступеня. Це величезна заслуга систематичної наполегливої роботи учнів і вчителів району.

Керівництво району започаткувало цього року проведення зустрічей з учнями –переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Чернігівського територіального відділення Малої академії наук України, Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. .

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Стась поінформував про здобутки учнів і вчителів району, які прославляють не лише свій навчальний заклад, а й піднімають рейтинг району на обласному рівні. Зазначив, що 49 вихованців району захищали честь Козелеччини у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін і вибороли 20 дипломів, з яких 4 – І ступеня, 5 – ІІ ступеня і 11 – ІІІ ступеня.

Сергій Стась подякував учням за їхню наполегливу працю, бажання рухатися вперед і здобувати якнайбільше знань, зауваживши, що їхні досягнення – це й щоденна копітка робота і глибокі знання педагогів.

Перед юними інтелектуалами виступили в.о.голови райдержадміністрації Віктор Петров, голова районної ради Роман Круглик і заступник голови райдержадміністрації Артем Севастьян. Звертаючись до дітей та їх педагогів, очільники району наголосили, що їхні навчальні заклади займають провідне місце в районі саме завдяки творчому потенціалу, високій кваліфікації вчителів, які докладають максимум зусиль для розкриття талантів і здібностей учнів, розвитку їх особистості. Вони підкреслили, що органи місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування сприятимуть матеріально-технічному забезпеченню освітніх закладів району, щоб молодь мала змогу отримувати якісні знання та продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

В.о. голови райдержадміністрації Віктор Петров, голова районної ради Роман Круглик і заступник голови райдержадміністрації Артем Севастьян вручили подяки кожному учню за відмінне навчання, високі результати участі в інтелектуальних змаганнях обласного і всеукраїнського рівнів, що стало вагомим внеском у розвиток освіти району та області, і побажали дітям бути цілеспрямованими і розумними, бо це нині модно. Вони підкреслили, що саме ці юні розумники у недалекому майбутньому становитимуть фундамент інтелектуального, наукового потенціалу нашої України, що зміцнить суверенну заможну державу, рівноправну серед високорозвинених країн світу.

Станіслав Пузирний, директор Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст., Тетяна Кушнір, заступник директора з навчально-виховної роботи Деснянської гімназії, Надія Гуртовенко, заступник директора з навчально-виховної роботи Деснянської ЗОШ І-ІІІ ст., Сергій Дроб’язко, заступник директора з навчально-виховної роботи Остерської гімназії, Тетяна Мисливець, заступник директора з навчально-виховної роботи Остерської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім. Ю. Збанацького, Тетяна Дорошенко, заступник директора директора з навчально-виховної роботи Чемерської ЗОШ І-ІІІ ст., Віра Жидкова, заступник директора з виховної роботи Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №З представили учнів своїх навчальних закладів – переможців обласних та всеукраїнських інтелектуальних конкурсів і олімпіад, розповіли про досягнення кожного вихованця.

Від імені учнів виступив Кирило Овдей, учень Деснянської ЗОШ І-ІІІ ст., який подякував керівництву району за зустріч і запевнив, що молодь не зупинятиметься на досягненому, докладатиме зусиль для здобуття нових знань, що принесуть у майбутньому користь і славу нашій рідній Україні.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.