Юлія Андряник - переможець літературного конкурсу оповідань до Дня матері

Юлія Андряник -автор творчої роботи «Дочки-матері»

Андряник Юлія, учениця Козелецької гімназії № 1, стала учасницею Міжнародної конференції «Жіноча чуйність та самовідданість - запорука миру», яка проходили 29 квітня 2015 року в Українському домі. Ініціаторами заходу традиційно стала Міжнародна громадська організація «Федерація жінок за мир у всьому світі» та редакційний колектив журналу «Справи сімейні».

Участь у конференції взяли представники громадських організацій, державних установ, видатні митці, освітяни, науковці та іноземні гості з США, Європи, Японії та інших країн. Традиційно під час цього заходу відбулася щорічна церемонія нагородження «Жінка року». Це звання щорічно присвоюється нашим співвітчизницям, які внесли вагомий внесок у розбудову гармонійного суспільства та досягли видатних успіхів у громадській, державній, освітній та інших сферах діяльності.

Крім цього, на святі було названо імена трьох переможців літературного конкурсу оповідань до Дня матері. Серед них – і Юлія Андряник, яка написала творчу роботу «Дочки-матері». ЇЇ щиро привітали Голова Правління Федерації жінок за мир у всьому світі Т. Ю. Коцеба та директор видавничого дому «Справи сімейні» А. Я. Лесів. Дівчина отримала Диплом переможця конкурсу та цінний подарунок – планшет.

Юлія Андряник -автор творчої роботи «Дочки-матері»Юлія Андряник -автор творчої роботи «Дочки-матері»Юлія Андряник -автор творчої роботи «Дочки-матері»Юлія Андряник -автор творчої роботи «Дочки-матері»

Кiлькiсть переглядiв: 505

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.