Районний семінар вчителів світової літератури та російської мови

12 листопада 2014 року на базі Козелецької гімназії № 1 відбувся районний семінар вчителів світової літератури та російської мови. Його мета – акцентування уваги на гуманітарному вихованні молоді, залученні її до багатств світової духовної культури , розвитку самостійної роботи на уроках та у позаурочний час. Разом з тим, це пошуки нових форм, методів викладання предметів гуманітарного циклу, творча співпраця учителів – філологів.

Учителі словесності Дніпровська С.С. та Цапкова Н.М. провели відкриті уроки, де учні показали вміння самостійно аналізувати художній твір, творче самовираження у написанні власних віршів, вільне володіння англійською та російською мовами.

Літературно – музична композиція «Вас кличе світ літератури» проведена у формі умовної подорожі під час якої його Величність Читач дізнався, що література пробуджує людину,а під її впливом душа стаєбагатогранною, витонченою і шляхетною.

Одним із аспектів семінару було проведення психолого- педагогічного тренінгу «Я крокую до успіху» соціальним педагогом Тополь А.С. та практичним психологом Гринь М.П. Знавці психології душі вміло поєднали теоретичні знання з практичними здобутками.

Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів світової літератури на базі Козелецької гімназії № 1

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.