ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

22 листопада 2014 року на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Завдання для юних фізиків були підготовлені фахівцями Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського.

Серед учасників олімпіади був 51 учень з 17 шкіл та гімназій району.

Виконання конкурсних завдань олімпіади тривало протягом чотирьох годин.

Цього року до скаду журі інтелектуального змагання ввійшли вчителі Остерської гімназії Науменко М.М. (голова журі), Деснянської гімназії Федорова Г.І., Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гуртовенко Н.В., Данівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Савенок А.О., Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Андрушко О.М., Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Пащенко М.О., Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хоменко Л.А.

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики в Козелецькому районіІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики в Козелецькому районіІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики в Козелецькому районіІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики в Козелецькому районіІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики в Козелецькому районіІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики в Козелецькому районі

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.