Спільний районний семінар-практикум заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів з виховної роботи та вчителів основ здоров"я

23 квітня 2014 року на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся спільний районний семінар-практикум заступників директорів шкіл з виховної роботи та учителів основ здоров′я на тему : «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі».

В ході семінару учасники відвідали годину спілкування в 11 класі «Пісні, що стали легендами» ( класний керівник Пархомець В.П.), відкритий урок з основ здоров′я у 5 класі «Стихійні лиха» ( учитель Примак Б.І.), загальношкільний виховний захід «Вікторина для розумників».

Заступник директора школи з виховної роботи Білогруд Г.П. презентувала систему виховної роботи з проблеми «Естетичне виховання учнів в сільській школі». Вчителі району мали можливість ознайомитись з ландшафтним дизайном території Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В роботі семінару взяла участь депутат районної ради, засновник районного дитячого конкурсу «Тобі, мій краю, я співаю» Д.А. Прокопенко.

Семінар заступників директорів на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенівСемінар заступників директорів на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенівСемінар заступників директорів на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенівСемінар заступників директорів на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.