Змагання з баскетболу

18 квітня 2014 року в спортивній залі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3, проходили змагання з баскетболу серед учнів загальноосвітніх шкіл району.

Змагання проводились з метою популяризації баскетболу серед школярів району, підвищення майстерності та підготовка до проведення «Баскет – 2015».

В змаганнях приймали участь 18 шкіл району, до фіналу ввійшли 6 кращих команд: Козелецької ЗОШ №3 І-ІІІ ст., Остерської гімназії, Деснянської гімназії, Бобруйківської ЗОШ І-ІІ ст., Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ст.., Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Хотілося б відмітити, що не дивлячись на те, що змагання з баскетболу проводились в районі вперше, учні обізнані з правилами гри, достатньо володіють технікою та тактикою гри в баскетбол. Це безпосередня заслуга вчителів фізичного виховання.

За підсумками змагань перше місце здобула команда Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ,вчителі Ридзель Ю.М., Галіченко В.Ф., друге – Остерської гімназії вчитель Перещ Ю.М., третє – Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ст. вчителі Примак Б.І., Левченко В.М.

Організацію і проведення змагань здійснювали відділ освіти райдержадміністрації та Козелецька ДЮСШ.

Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3Змагання з баскетболу серед учнів Козелецького району на базі Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.