Турнір з настільного тенісу

4 квітня 2014 року в Остерській гімназії проходили змагання з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх шкіл району. В змаганнях приймали участь 25 загальноосвітніх шкіл. До складу команди входили два юнаки та одна дівчина.

Досить напружено проходили змагання, особливо між командами Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст. та Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст. за перше та друге місце в загальному заліку.

Дякуючи учениці Бодак Вікторії з Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст., яка зробила відрив від команди Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст. в одне очко і вивела команду Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст. на перше місце в загальному заліку.

Підсумки змагань показали: Підлісненська ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Поліщук Микола Дем׳янович, перше місце в загальному заліку, Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Кутовий Петро Володимирович, друге місце і Остерська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, вчитель Янченко Олександр Михайлович, третє місце.

В особистій першості серед юнаків, перше місце зайняв Бокач Ігор з Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст., друге – Вірста Валерій - Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ст., третє – Богдан Роман з Булахівської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Закревський Станіслав Миколайович.

Серед дівчат в особистій першості, першою була Шолойко Марина з Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Запека Сергій Миколайович, друге місце – Шевчук Світлана з Деснянської гімназії, вчитель Слінчук Андрій Борисович, третє – Бодак Вікторія з Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст.

Вітаємо всіх учасників та переможців змагань!

Загальне керівництво, організацію та проведення змагань здійснював відділ освіти райдержадміністрації, Козелецька ДЮСШ.

Змагання з тенісу на базі Остерської гімназіїЗмагання з тенісу на базі Остерської гімназіїЗмагання з тенісу на базі Остерської гімназіїЗмагання з тенісу на базі Остерської гімназіїЗмагання з тенісу на базі Остерської гімназіїЗмагання з тенісу на базі Остерської гімназії

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.