Засідання ради керівників закладів та установ освіти району

27 січня 2017 року на базі бібліотеки районного методичного кабінету під головуванням в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Володимира Ткаченка відбулося засідання ради керівників закладів та установ освіти району. В засіданні взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Віра Жидкова, голова райкому профспілки працівників освіти Надія Бобруйко, директор Козелецького районного центру зайнятості Галина Воробей та старший інспектор ювенальної превенції Козелецького ВП Оксана Філатова.

На порядок денний засідання були винесені питання щодо результатів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін та особливостей проведення ЗНО, та ДПА у формі ЗНО в 2017 році.

Відкривши засідання, в.о. начальника відділу освіти Володимир Ткаченко надав слово директору Козелецького районного центру зайнятості Галині Воробей, яка розповіла присутнім про нагальні питання в сфері співпраці з профорієнтації, а саме, необхідності проведення профорієнтаційних уроків із залученням спеціалістів служби зайнятості, акції «Випускник» для учнів старших класів, Днів відкритих дверей центрів зайнятості, професіографічних екскурсій на підприємства району, інтерактивних ігр «Молодь на ринку праці», «Ринок праці» із залученням батьків учнів 8-11класів. Крім того директор центру зайнятості роз’яснила нові підходи щодо експлуатації та оновлення ПАК «Профорієнтаційний термінал» та необхідності його використання в проведенні профорієнтаційних заходів.

Про результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін доповіла завідувач районного методичного кабінету Світлана Вихор, яка детально проаналізувала якісні показники участі в олімпіаді кожного загальноосвітнього навчального закладу району та відмітила ті навчальні заклади, які показали високі результати на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

У своєму виступі про особливості проведення ЗНО та ДПА у формі ЗНО у 2017 році методист районного методичного кабінету Станіслав Дяковський поінформував присутніх про цьогорічні терміни проведення ДПА та ЗНО для випускників 11 класів. Доповідач коротко проаналізував результати ЗНО 2016 року та звернув увагу на якісні показники по Чернігівський області в цілому та Козелецькому району зокрема. Крім того присутніх керівників було поінформовано про терміни та особливості проведення пробного ЗНО у 2017 році.

Заступник голови районної державної адміністрації Віра Жидкова коротко ознайомила присутніх із заходами, які будуть проведені в районі для учнів загальноосвітніх навчальних закладів та повідомила про створення Молодіжної платформи, до участі в якій буде залучена активна молодь міста.

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки Надія Бобруйко повідомила присутніх про особливості нарахування заробітної плати в 2017 році обслуговуючому персоналу та педагогічним працівникам.

Старший інспектор ювенальної превенції Козелецького ВП Оксана Філатова висловила сподівання щодо тісної співпраці з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району, підписавши відповідний Меморандум.

В.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Володимир Ткаченко підвів підсумки засідання та побажав всім присутнім наполегливої праці та подальших звершень в освітній діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.