Пролунав прощальний шкільний вальс

31 травня в усіх навчальних закладах району відбулися урочистості з нагоди вручення випускникам атестатів про здобуття повної середньої освіти.

Випускний бал, як зазначили ведучі урочистої церемонії в селищі Козелець, Ірина Чолован і Петро Дем’янчук, – це свято, якого немає в жодному календарі, що лежить на межі дитинства і дорослого життя, в якому переплелися радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність.

Урочистості з нагоди випускного вечора у трьох навчальних закладах райцентру відбулися на Соборній площі.

Привітали випускників Козелецької гімназії №1, Козелецьких ЗОШ І-ІІІ ст. №2 і №3 голова райдержадміністрації Володимир Швед, Козелецький селищний голова Валентин Бригинець, заступник голови районної ради Катерина Биковець, начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Стась.

Голова райдержадміністрації Володимир Швед, звертаючись до випускників, порадив не забувати того, чому навчали вас вчителі та батьки: бути завжди щирими, добрими, чесними, працелюбними, відповідальними, узяти із собою в самостійне життя знання, любов і волю до праці, адже тільки вони, разом узяті, допоможуть подолати нелегкий життєвий шлях. Керівник району подякував батькам за виховання прекрасних дівчат і юнаків, а освітянам – за складну і благородну працю, талант і професіоналізм, натхнення і постійний неспокій.

Заступник голови районної ради Катерина Биковець і Козелецький селищний голова Валентин Бригинець з нагоди свята побажали випускникам використати ті знання, уміння, здобуті в школі, мудрість, передану батьками, вибрати достойну життєву дорогу, бути гідними громадянами України.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Стась привітав молодь із здобуттям повної середньої освіти, побажав удачі в дорослому житті, здійснення усіх планів і задумів.

Директори навчальних закладів селища зачитали накази про нагородження випускників золотими та срібними медалями.

Керівники району вручили випускникам медалі за особливі успіхи в навчанні, грамоти за активну участь у художній самодіяльності та високі досягнення в спорті.

Усі присутні бажали випускникам щасливого життєвого шляху, здоров’я, благополуччя, терпіння, успіхів, миру та злагоди в нашій країні. Директор Козелецької гімназії №1 Людмила Павленко побажала дітям довести всьому світові, що українці – найрозумніша і найуспішніша нація.

Від імені випускників слова щирої вдячності за любов, турботу, батьківську ласку, душевну щедрість, сердечне тепло і мудру науку педагогам і батькам висловила Анна Шинкаренко, учениця Козелецької гімназії № 1, стипендіат Кабінету Міністрів України 2015-2016 навчального року.

З добрими напутніми словами до дітей звернулася мати випускниці Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Інни Прими – Валентина Прима.

Подарували всім присутнім хореографічні композиції та пісні зразковий танцювальний колектив «Веселі черевички» та сестри Анна і Олеся Ковальчук.

Прощальний вальс, який виконали випускники , викликав у присутніх і захоплення і легенький світлий смуток.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.