Повернутися до звичайного режиму

Засідання колегії відділу освіти

29 квітня 2016 року на базі бібліотеки районного методичного кабінету під головуванням начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергія Стася відбулось розширене засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації.

В засіданні взяли участь начальники відділів освіти, директори загальноосвітніх шкіл Деснянської та Кіптівської об’єднаних територіальних громад.

На розгляд колегії було винесено два питання: «Про стан кадрового забезпечення освітніх закладів району» та «Про дотримання правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів району, як важливий фактор створення здоров'язберігаючого середовища».

З доповіддю з першого питання порядку денного виступила методист районного методичного кабінету Валентина Жерибор. Вона зосередила увагу присутніх на забезпеченості освітніх та позашкільних закладів району педагогічними кадрами, освітньо-кваліфікаційному рівні педагогів, питанні забезпечення цільовими направленнями педагогічного профілю до вищих навчальних закладів області випускників загальноосвітніх шкіл, роботі школи резерву керівних кадрів, проблемах забепечення педагогічних працівників житлом та безкоштовним підвезенням до місця роботи.

Про стан дотримання правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів району доповідав заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Володимир Ткаченко.

Він наголосив, що відділом освіти райдержадміністрації, загальноосвітніми навчальними закладами району у 2015-2016 навчальному році проводиться певна організаційна і практична робота щодо створення належних санітарно-гігієнічних умов утримання закладів як важливого фактору створення здоров’язберігаючого середовища та навчання дітей.

У доповіді були висвітлені питання санітарного стану приміщень, територій загальноосвітніх навчальних закладів, проведення поточних ремонтів, ремонтів котелень, дахів, забезпечення водопостачанням, дотримання температурно-повітряного режиму, організації харчування та медоглядів.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Стась підвів підсумки роботи колегії, конкретизував завдання директорам загальноосвітніх навчальних закладів, керівникам структурних підрозділів відділу освіти і запросив усіх до активної роботи стосовно вирішення проблем кадрового забезпечення навчальних закладів та дотримання чинного санітарного законодавства.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.