Повернутися до звичайного режиму

Проведено військово-польові збори

Відповідно до програми вивчення предмета «Захист Вітчизни» з 25 по 27 квітня 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІІ ступенів Козелецького району було проведено навчально – польові збори для хлопців та заняття з медико-санітарної підготовки у лікувально-оздоровчих закладах для дівчат .

З метою практичного закріплення знань,умінь та навичок протягом 3-х днів дівчата відвідували Козелецьку центральну районну лікарню, Остерську районну лікарню, місцеві фельдшерсько-акушерські пункти.

Для хлопців після здачі нормативів з прикладної фізичної підготовки, засвоєння теоретичної частини та вимог безпеки, здійснено виїзд до 169 Навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України (селища Десна). Для хлопців були організовано екскурсію, показ військової техніки та виконання початкової вправи стрільби з автомата Калашникова на базі навчального центру.

Такі заходи сприяють як військово-патріотичному вихованню майбутніх захисників Вітчизни так і зміцненню шефських зв’язків загальноосвітніх навчальних закладів з військовою частиною А 0665.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОРЕПОРТАЖ

Кiлькiсть переглядiв: 358

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.