Районний семінар вчителів фізики

26 лютого 2016 року на базі Козелецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Козелецької районної ради Чернігівської області відбувся районний семінар вчителів фізики з теми: «Застосування сучасних цифрових вимірювальних комплексів в шкільному експерименті». В роботі семінару взяли участь педагогічні працівники двадцяти загальноосвітніх навчальних закладів району.

Учасників заходу привітали директор школи Олена Татарчук та заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Закревська. Вони коротко познайомили гостей із школою, здобутками педагогів та їх вихованців.

В рамках семінару директором школи, вчителем математики Оленою Татарчук і вчителем фізики Юрієм Солошенком був проведений показовий бінарний урок (математика-фізика) з теми «Гармонічні коливання» в 10 класі, на якому при проведенні демонстраційного експерименту був використаний сучасний цифровий вимірювальний комплекс.

Також вчителі району мали змогу на практичному занятті ознайомитись з методиками використання сучасного обладнання кабінету фізики.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОРЕПОРТАЖ

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.