В селі Євминка відкрився дитячий садок

23 грудня 2015 року в селі Євминка відбулося відкриття одногрупового дошкільного навчального закладу на 18 місць на базі Євминської ЗОШ І-ІІІ ст. за участі першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Петрова, заступника голови районної ради Катерини Биковець, начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергія Стася, голови райкому профспілки працівників освіти і науки Надії Бобруйко, методиста з дошкільного виховання райметодкабінету Мирослави Божко, сільського голови Юрія Рогози, вихователів, батьків, представників сільської громади .

Гості привітали колектив, батьків, мешканців села з визначною подією, вручили подарунки, яким особливо раділи діти.

Від спонсорів виступили Наталія Лугина, яка від благодійного фонду Миколи Рудьковського «Сила добра» передала меблі для дитячих кімнат, помічник депутата обласної ради Андрій Міклухо–Маклай, який вручив діткам солодощі та м"які іграшки, від депутатського корпусу районної ради Катерина Биковець передала столовий посуд. До поздоровлень приєднались і місцеві приватні підприємці.

Колектив Крехаївської школи підготував сусідам музичні вітання. Всі присутні отримали велике задоволення від виступів маленьких артистів, вокалістів та танцювальних колективів.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 591

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.