Чудо творить Миколай! Чудо творять діти!

18 грудня 2015 року в приміщенні районного будинку культури відбулося святкове дійство до дня Святого Миколая, проведене вихованцями Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва. До уваги маленьких глядачів було запропоновано театральне дійство на біблійні мотиви, тематичні пісні та вірші, танцювальні номери. Окрасою свята, як завжди, був Святий Миколай.

Не обійшлося і без солодощів, які надав спонсор свята - директор Благодійного Фонду М.Рудьковського «Сила добра» Наталія Лугіна.

Також, вихованці позашкільного навчального закладу напередодні 19 грудня, свята Миколая Чудотворця, взяли участь у Всеукраїнській патріотичній акції «Миколайчики для героїв», оголошену Міжнародним благодійним Фондом «Час служити». Діти власними руками виготовили обереги для воїнів, жовто-блакитні фенічки, новорічні іграшки, шили носові хустинки, малювали малюнки та писали листи з побажаннями миру та здоров`я.

Усі гостинці мають конкретних адресатів – українських воїнів, які захищають нашу країну в зоні проведення антитерористичної операції. Діти вірять, що така підтримка наблизить перемогу. У своїй творчості школярі втілили по-дитячому найкращі побажання та сподівання на щасливе майбутнє.

В усіх дарунках — тепло дитячих долонь. «Святий Миколай, Україну в мирі об’єднай!» - із таким проханням до казкового персонажу звертаються усі вихованці будинку творчості дітей та юнацтва.

Посилку з сувенірами вихованці та педагогічний колектив БТДЮ передали волонтеру районної організації «ГРІМ», депутату районної ради Ірині Санченко з подальшою доставкою їх на передову, де служать воїни-АТОвці з Козелеччини.

В кінці акції учасники виконали Гімн України, вони впевнені чим гучніше зазвучить Гімн, тим ближче наша перемога.

Свято Миколая в Козелецькому БТДЮСвято Миколая в Козелецькому БТДЮСвято Миколая в Козелецькому БТДЮ

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.