Повернутися до звичайного режиму

Корпус Миру США в Україні -в Крехаєвській ЗОШ І-ІІ ступенів

18 грудня 2015 року до Крехаївської ЗОШ І-ІІ ступенів завітали незвичайні гості- волонтери Корпусу Миру США в Україні.

Супроводжувала їх до школи методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Шкурко .

За словами директора школи Валентини Тавлуй, хвилювались усі : і педколектив , і учні, і, як виявилось, волонтери. Але, як тільки гості вийшли з мікроавтобуса , хвилювання де й поділось. Взаємні, щирі, дружні посмішки без слів дали зрозуміти всім, що все буде добре. Але склалось не так , як гадалось. Вийшло все ,як люблять казати діти , не добре , а просто супер-добре!

Після короткого знайомства зі школою волонтери провели в кожному класі урок англійської мови на задану за планом тему . Учні з захопленням слухали заокеанських гостей.

А потім були рухливі ігри та змагання, які теж підготували волонтери. Це був суцільний позитив : величезний заряд позитивних емоцій та хорошого настрою.

Діти дарували гостям свої танці та українські пісні. Пісню «Ти ж мене підманула» співали разом. Зачаровано прослухали гості кілька пісень у викона-нні випускниці школи, а нині студентки Київської консерваторії Оксани Вакули.

На останок учні подарували гостям вироби, виготовлені своїми руками. Прощання було довге, хвилююче і трепетне. Були обійми ,були теплі слова подяки з обох сторін. Волонтери не спішили від'їжджати . Їм дуже сподобалось в маленькій , затишній школі.

Директор школи впевнена, що такі зустрічі дуже потрібні нашим дітям . На все життя їм запам'ятається не тільки зустріч, а й ті слова , вислови, речення, які вони вивчили того дня. Діти були в цей день відкриті , щирі і безпосередні з волонтерами.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОРЕПОРТАЖ

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.