Повернутися до звичайного режиму

Придбано сучасне обладнання для кабінету фізики

Відомо, що натепер виникла потреба у новому форматі та осучасненні просторово-матеріальної складової шкільних навчальних кабінетів, і, перш за все, це кабінети природничо-математичного циклу, і фізики зокрема.

Кабінет —це навчальний підрозділ середнього загальноосвітнього навчального закладу, оснащений наочними посібниками, навчальним обладнанням, меблями і пристроями, що стосуються конкретного навчального предмета.

У ньому проводяться уроки, гурткові, позакласні і факультативні заняття, виховна робота з учнями, підвищення наукової, педагогічної, психологічної та методичної кваліфікації вчителів.

Навчально-пізнавальна робота з предмета здійснюється за допомогою комплексного використання технічних засобів навчання, проведення практичних та лабораторних робіт, організації роботи з підручниками, документами, довідниками, дидактичним матеріалом. Вся робота кабінету проводиться в тісному зв'язку з іншими навчальними кабінетами і сприяє реалізації науково-методичної проблеми навчального закладу.

Зміст роботи кабінету визначається навчальними програмами, підручниками, програмами факультативних занять та планами позакласної роботи.

Наявність добре обладнаного навчального кабінету сприяє забезпеченню високого рівня викладання навчальної дисципліни, підвищенню ефективності праці, підвищенню рівня навчальних досягнень і прищепленню інтересів учнів до навчального предмета.

Кабінет Міністрів України в умовах жорсткої економії коштів знайшов можливість та виділив з державного бюджету місцевим бюджетам кошти на підвищення якості матеріально-технічної бази навчальних закладів.

За рахунок цих коштів відділом освіти райдержадміністрації було придбано сучасне обладнання кабінету фізики та передано Козелецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 413

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.