Виїзний семінар на фабрику ялинкових прикрас

04 грудня 2015 року відбувся виїзний районний семінар педагогів-організаторів та учителів хімії, що проходив у формі екскурсії на Клавдіївську фабрику ялинкових прикрас.

Організаторами даного семінару стали учитель хімії Білейківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Валентина Навроцька та педагог-організатор Наталія Шуляк.

27 учителів хімії та педагогів-організаторів під керівництвом методистів РМК Світлани Чередниченко та Надії Кульбако стали учасниками цікавої екскурсії .

У склодувному цеху відвідувачі ознайомились з технологією виробництва кульок із скляних трубок. У цеху з посріблення іграшок – спостерігали за протіканням реакції «срібного дзеркала» та фарбуванням іграшок в різні кольори. У цеху з художнього розпису спостерігали за роботою майстрів, які пензликами розмальовували поверхні кульок.

Учасники семінару взяли участь у майстер-класі по виготовленню ялинкових іграшок, кожен власноруч розписав акриловими фарбами кульку, яку отримав в подарунок.

Наступним пунктом екскурсії був музей ялинкових прикрас , де зібрані найкращі іграшки найбільших фабрик світу. Зала музею складається із кількох експозицій: старовинна та сучасна іграшка, казкове місто в мініатюрі, чарівна кімната, пошта Діда Мороза.

І звичайно незабутнім залишилось відвідування супермаркету, де кожен придбав іграшки на свій смак.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОРЕПОРТАЖ

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.