Районний семінар вчителів початкових класів

25 листопада 2015 року на базі Остерської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. Ю. Збанацького відбувся районний семінар вчителів початкової ланки (3-4 класи) з теми «Використання здоров’язберігаючих технологій в навчально-виховному процесі».

Директор школи Наталія Олександрівна Баран презентувала гостям історію школи, розповіла про педагогічний колектив, навчальні досягнення учнів. Заступник директора з НВР Тетяна Іванівна Мисливець більш детально зупинилася на роботі шкільного МО вчителів початкової ланки та вихователів ГПД і, зокрема, представила вчителів, безпосередньо задіяних у роботі семінару.

Учасники семінару були присутніми на уроці математики в 3 класі «Кафе «Математичне», класовод Оксана Анатоліївна Мисник, на уроці української мови в 4-А класі «Визначення роду і числа прикметників за іменниками, які з ними зв’язані», класовод Наталія Василівна Сіра.

Присутні відвідали виховний захід «Тепло своїх долонь і розуму, і серця я Україні милій віддаю», який підготували учні початкової ланки під керівництвом класовода 4-Б класу Антоніни Володимирівни Рижої.

При підведенні підсумків роботи методист районного методичного кабінету Валентина Петрівна Корнієць висловила подяку педагогічному колективу та учням школи за творчий підхід та активність у роботі семінару.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.