Міжнародна конференція «Виховання молоді – ключ до нової парадигми лідерства»

18 листопада 2015 року в Києві відбулася Міжнародна конференція «Виховання молоді – ключ до нової парадигми лідерства», організована Федерацією всесвітнього миру в Україні за підтримки Послів миру. Учасником цього заходу стала Інна Пенська – заступник директора з виховної Козелецької гімназії №1.

На конференцію були запрошені високоповажні гості: Чонг Чун Хьон – Молодіжний посол миру, Південна Корея, Олена Фіданян – директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Юрій Бошицький – ректор Університету права НАН України, Заслужений юрист України, Василь Костицький – доктор юридичних наук, член-кореспондент Національної академії правових наук України.

Розпочав захід Голова правління Федерації всесвітнього миру в Україні Михайло Ільїн. Він констатував, що в силу подій, які після Революції Гідності відбулися на сході України, наша держава стала на шлях докорінних змін і взяла курс на євроінтеграцію. Михайло Ільїн відмітив, що для виховання високоморальних лідерів важлива співпраця в цьому процесі батьків, учителів та громадських організацій.

Традиційно, на такому заході було вручено почесне звання «Посол миру» людям, що працюють в різних сферах, представникам учнівської та студентської молоді, які не байдужі до проблем війни та миру в Україні та в усьому світі.

У ході проведення конференції було сплановано ряд важливих заходів, спрямованих на підтримку миру.

1. Запровадити при загальноосвітніх школах тренінгові програми з відповідального батьківства.

2. Щорічно у Всесвітній день миру 21 вересня проводити Конгрес юних Послів миру «Усім світом за мир».

3. Залучивши молодь та громадські миротворчі організації, провести навесні 2016 року фестиваль «Дніпро нас об’єднує».

4. Створити інтернет-портал для спілкування Юних і Молодіжних послів миру різних країн з метою розвитку й поширення миротворчих ідей в суспільстві та світі.

5. Звернутися до Міністерства освіти і науки та Міністерства соціальної політики України з пропозицією щодо створення клубів Юних послів миру та Молодіжних послів миру з метою поширення ідей миротворчості серед школярів та студентів; організації програм передачі досвіду Послами миру молоді України; розвитку програм із моральної та духовної освіти.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОРЕПОРТАЖ

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.