Районний семінар вчителів російської мови та зарубіжної літератури

18 листопада 2015 року згідно з планом роботи відділу освіти Козелецької РДА на базі Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів російської мови та зарубіжної літератури на тему «Тестування як засіб навчання та діагностики знань учнів».

Учителі Деснянської школи на показових уроках показали майстерність і творчий підхід у підборі матеріалів та використанні тестових завдань для перевірки знань учнів.

Особливе захоплення учасників семінару, крім відвіданих уроків, викликав флеш-моб «України – це ми» під час історико-музичної композиції до Дня Гідності та Свободи. Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави на Донбасі.

Вшанували учасники семінару хвилиною мовчання загиблих, які виборювали свободу та гідність українців.

Символ Дня Гідності та Свободи – прапор, у ньому є синій колір, тому на згадку про захід вручили гостям-педагогам Козелеччини - волошки, щоб вони оберігали усіх й дарували чисте та мирне небо Україні.

Завершили семінар відкритим засіданням гуртка «Театральне мистецтво», на якому учні 11-х класів ділилися досвідом у підготовці вистав із новими членами гуртка - учнями 9-х класів. Незабутні враження залишили одинадцятикласники, продемонструвавши свою акторську майстерність уривками із вистави «Снігуронька» М.Островського.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.