Співпраця з Корпусом Миру США в Україні

14 серпня 2015 року в. о. голови районної державної адміністрації Віктор Петров зустрівся з адміністративним асистентом підготовчої програми Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки в Україні Ларисою Цибенко. У зустрічі брали участь заступник голови районної державної адміністрації Артем Севастьян, в. о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації Володимир Ткаченко. Були обговорені питання щодо організації та проведення підготовчої програми для 10-12 волонтерів Корпусу Миру США, які проходитимуть стажування за проектом «Викладання англійської мови як іноземної» у загальноосвітніх навчальних закладах району та можливих пропозицій щодо подальшого співробітництва.

Адміністративний асистент підготовчої програми Корпусу Миру США в Україні Лариса Цибенко поінформувала присутніх про те, що підготовча програма триватиме одинадцять тижнів з жовтня по грудень поточного року у містах та селах Чернігівської області. Вона зазначила, що у селищі Козелець будуть працювати американці-добровольці Корпусу Миру за програмою «Викладання англійської мови як іноземної». Координувати роботу будуть представники Корпусу Миру – українець/українка. Ці люди будуть жити та працювати у помешканнях, що орендуватиме Корпус Миру, та будуть проводити заняття з мови, професійної підготовки та зустрічі з іншими співробітниками Корпусу Миру. Всі співробітники мають вищу освіту та пройшли професійну підготовку в організації Корпусу Миру США в Україні.

Ознайомившись з роботою та запропонованою програмою організації в. о. голови районної державної адміністрації Віктор Петров зазначив, що впровадження таких програм дає змогу обмінюватися досвідом, познайомитися зі звичаями та традиціями країн. Безпосереднє спілкування з носієм мови сприятиме кращому засвоєнню знань з іноземних мов та можливості подальшого працевлаштування.

Співпраця з Корпусом Миру США в УкраїніУСпівпраця з Корпусом Миру США в УкраїніУСпівпраця з Корпусом Миру США в УкраїніУ

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.