Літній англомовний табір в Деснянській гімназії

На базі Деснянської гімназії з 2 по 19 червня 2015 року було організовано роботу літнього мовного табору. До роботи було залучено 40 учнів 5-6 класів та 4 вчителі іноземної мови, тим самим сформовано 4 загони, учасники яких і відвідували мовний табір.

Напрямком роботи літнього мовного табору було обрано мовні проекти країнознавчої тематики. В кожному загоні учнів було поділено на декілька груп. Кожна ж група готувала матеріали для спільного проекту заданої тематики. Так, наприклад, під час роботи над проектом «Невідома Британія», діти знаходили цікаву та корисну інформацію про традиційну їжу у Великій Британії, королівську родину, знаменитостей чи визначні місця Лондона. Так само учні працювали і над проектами про Україну та США.

Крім того, діти переглядали необхідні для роботи над проектами відеозаписи та брали участь у вікторинах, щоб удосконалити свої знання з англійської мови.

Результатом роботи кожного загону став захист презентованих проектів англійською мовою.

Літній мовний табір на базі Деснянської гімназіїЛітній мовний табір на базі Деснянської гімназіїЛітній мовний табір на базі Деснянської гімназії

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.