Літня оздоровча кампанія - 2015

З 2 по 19 червня 2015 року для 1477 дітей на базі навчальних закладів району працюють 23 табори відпочинку з денним перебуванням.

Для дітлахів організовано двохразове харчування вартістю 12 грн. на день.

Педагогічні колективи докладають максимум зусиль для того, щоб дітям було весело і цікаво. Табори відпочинку працюють відповідно до режиму дня та плану роботи на зміну. Виховний процес у таборах поєднує творчість, дозвілля, працю, спорт.

Уся виховна робота проводиться в трьох напрямах : спортивно-оздоровча, художньо-естетична, краєзнавчо-трудова. Урізноманітнять дозвілля школярів відвідування музеїв, проведення на їх базі навчальних занять; навчально-тематичних екскурсій до національних історико-культурних та природних заповідників, об’єктів історико-культурної спадщини місцевого та державного значення.

Для проведення концертних, ігрових, спортивних програм перед учнями пришкільних таборів залучені вихованці Козелецького та Остерського будинків творчості дітей та юнацтва, Козелецької та Остерської дитячо-юнацьких спортивних шкіл, Остерської станції юних техніків.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.