У навчальних закладах району пролунав останній дзвоник

29 травня за традицією у навчальних закладах району пройшли урочисті заходи, приурочені закінченню навчального року. Останній дзвоник сповістив більшості учням про початок канікул, а для випускників відкрив дорогу в доросле самостійне життя. Керівники району відвідали святкові заходи у навчальних закладах району.

В.о.голови райдержадміністрації Віктор Петров побував цього дня на урочистостях у Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Виступаючи перед присутніми, він подякував освітянам за їхню складну і необхідну працю, побажав їм успіхів, здоров’я, творчого натхнення.

Звертаючись до одинадцятикласників, Віктор Петров наголосив, що вони, творчі, впевнені, розумні, наполегливі й безпосередні, – майбутнє нашої країни, і закликав їх вірити у власні сили, прагнути більшого і досягати поставленої мети.

В.о голови вручив кращим учням подяки і грамоти за успіхи в навчанні та здобуті перемоги в олімпіадах і конкурсах.

Привітали школярів із закінченням навчального процесу директор школи Олена Татарчук, голова райкому профспілки працівників освіти і науки Надія Бобруйко, класний керівник 11-Б класу Олена Новицька і перша вчителька 11-А класу Галина Федченко, гості – помічник народного депутата Олега Дмитренка Іван Богатирьов і депутат районної ради, голова районної ради підриємців Микола Санченко. Теплі материнські слова від імені батьків висловила випускникам Валентина Сєрокурова. Останній символічний дзвінок здійснили одинадцятикласник Максим Закревський і першокласниця Вікторія Михед.

Голова районної ради Роман Круглик відвідав урочистості в Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2. Сердечні слова подяки він висловив учителям і на адресу всіх, хто підтримує школу, дбає, щоб діти навчалися в оновлених відремонтованих класах, були забезпечені належним харчуванням і необхідним для ефективного навчального процесу.

Перед присутніми виступили директор школи Оксана Розлач. Привітав школярів помічник лісничого Козелецького лісництва Павло Стельмах, який вручив дітям грамоти і грошові винагороди за перемогу в конкурсі, оголошеного лісництвом.

З напутнім материнським словом до випускників звернулася Алла Бригінець.

Привітали випускників і наймолодші школярі. А в руках випускника школи Владислава Бондаренка й учениці 1 класу Марії Чичикало пролунав цьогорічний останній дзвоник.

Заступник голови райдержадміністрації Артем Севастьян цього дня побував на святкових лінійках у навчальних закладах м.Остер і сел.Козелець. Він привітав гімназистів і школярів, їхніх наставників і батьків із завершенням навчального процесу, подякував педагогічному колективу за професіоналізм і високий рівень викладання шкільних дисциплін. Артем Севастьян побажав випускникам здійснення заповітних мрій і бажань, амбітних планів і величних звершень у житті, невгамовності та пошуку, ініціативи. «Ви є покоління, котре реально змінить нашу країну на краще, тож хай вам щастить у всіх ваших починаннях», – наголосив заступник голови райдержадміністрації.

З найкращими побажаннями і напутніми словами до випускників звернулися вчителі та батьки. Одинадцятикласників привітали першокласники. Зі словами щирої вдячності за передані знання, душевне тепло, підтримку протягом одинадцяти років до наставників звернулися випускники.

Кращим учням навчальних закладів за досягнення в навчанні, спорті, перемоги в районних і обласних конкурсах були вручені грамоти і похвальні листи.

У Козелецькій гімназії №1 в урочистостях узяла участь керівник апарату райдержадміністрації Наталія Пенська, яка побажала всім здоров’я і добра, удачі і натхнення, миру в Україні.

До учнів звернулася директор школи Людмила Павленко, яка поінформувала про досягнення учнівського і педагогічного колективів. Побажав випускникам успіхів на життєвому шляху голова батьківського комітету Віктор Кравченко. Подякувала рідній гімназії Наталія Кравченко.

Учні Андрій Пилипченко і Анастасія Падій останнім дзвоником сповістили про завершення чергового навчального року.

Школярів Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст. зі святом привітала Ганна Колесниченко, начальник управління економічного розвитку райдержадміністрації. Вона привітала учнів із закінченням навчального року, побажала випускникам з гідністю нести й берегти все, що дала їм школа і рідна домівка.

Звернулися до учнів зі щирими словами і найкращими побажаннями директор навчального закладу Інна Юрченко і Карпилівський сільський голова Іван Протченко. Виступив перед присутніми і благословив випускників у доросле життя настоятель місцевої церкви отець Ігор (Кибальник).

Цього дня по всіх навчальних закладах району лунали пісні, кружляли в танці діти, звучали добрі, теплі слова вчителів і батьків, світилися водночас радістю і сумом очі випускників та сповнені гордістю і хвилюванням обличчях їхніх батьків.

Фотоальбом. Відділ освіти Козелецької райдержадміністраціїФОТОАЛЬБОМ

Кiлькiсть переглядiв: 403

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.