"Веселим черевичкам" - 20 років

25 квітня 2015 року в приміщені Козелецького РБК відбувся творчий звіт танцювального колективу «Веселі черевички» Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва, присвячений 20 річчю його створення .

Танцювальний колектив «Веселі черевички», створений у 1994 році, займає вагоме місце в системі позашкільної освіти району, є його невід`ємною ланкою.

Впродовж двох десятків літ свого існування колектив об’єднав сотні юних талантів, ціле покоління молоді, яке за покликом серця і душі дарує нам своє мистецтво.

В історію «Веселих черевичків» великими літерами вписано славні перемоги, а їх було чимало.

«Веселі черевички»:

– переможець обласних оглядів дитячої та юнацької творчості, щорічний призер Міжнародного хореографічного фестивалю – конкурсу «Містерія танцю»

- двічі переможець Міжнародного фестивалю хореографічного мистецтва «Радость на бреге» в м. Бургас та Нєсебр (Болгарія),

- призер ІІІ Всеукраїнського відкритого фестивалю – конкурсу дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна в Трускавці»,

- щорічний призер Міжнародному фольклорному фестивалі національних культур «Поліське коло» .

Двічі танцювальний колектив перебував у місті-побратимі Сауе (Естонія) у складі офіційної делегації Козелецького району, де брав участь у Міжнародному фестивалі танцю за участю дітей країн Прибалтики.

У репертуарі танцювального колективу близько 20 номерів.

Важливо зауважити, що успіх дітей у колективі залежить від викладача, який володіє професійними знаннями і вміло застосовує їх в навчально – виховному процесі.

Саме такими педагогом є Тамара Андріївна Романовська – керівник танцювального колективу «Веселі черевички».

Слід відмітити, що цього року Тамара Андріївна стала лауреатом ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості», в номінації «Керівник гуртка хореографічного мистецтва» .

Тамара Андріївна є справжнім фахівцем своєї справи: гарний керівник – хореограф, режисер – постановник, декоратор, дизайнер у підборі та пошитті костюмів.

Свої вміння вона з задоволенням передає своїм вихованцям і з кожної особистості намагається зробити зірочку. З нею завжди цікаво. Вона знаходить підхід до кожної дитини, від найменшого учасника до випускника.

Танцювальний колектив «Веселі черевички» на чолі з його керівником Романовською Тамарою Андріївною - справжній острівець дитячої творчості.

Веселі черевички - танцювальний колектив Козелецького БТДЮВеселі черевички - танцювальний колектив Козелецького БТДЮВеселі черевички - танцювальний колектив Козелецького БТДЮ Веселі черевички - танцювальний колектив Козелецького БТДЮВеселі черевички - танцювальний колектив Козелецького БТДЮВеселі черевички - танцювальний колектив Козелецького БТДЮ

Гопак. Ювілейний концерт

Черевички. Ювілейний концерт

Без меж Ювілейний концерт

Лантух шуму. Ювілейний концерт

Гуцульський танок "Попурі". Ювілейний концерт

Веселі кольори. Ювілейний концерт

Перлина - Україна. Ювілейний концерт

Вальс.Ювілейний концерт

Танго. Ювілейний концерт

Діско. Ювілейний концерт

Веселі корівки. Ювілейний концерт

Кiлькiсть переглядiв: 483

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.