Повернутися до звичайного режиму

Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1

Уже стало традицією в Козелецькій гімназії № 1 проводити Свято відмінника. Цього року гімназисти-переможці Всеукраїнських олімпіад та конкурсів побували на екскурсії в районній державній адміністрації, де зустрілися з очільниками району. Перед гімназистами виступили Віктор Петров - виконувач обов’язків голови райдержадміністрації, Роман Круглик – голова Козелецької районної ради, Артем Севастьян – заступник голови Козелецької районної державної адміністрації, Сергій Стась – начальник відділу освіти Козелецької РДА, Людмила Сенченко – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Вони розповіли учням про роботу районної адміністрації, районної ради та відділу освіти, привітали з досягненнями та побажали не зупинятися на досягнутому, примножувати славу Козелецької гімназії № 1, району, області.

Зі словами вдячності виступила Андряник Юлія, учениця 9-Б класу, переможець ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. На згадку про зустріч гімназисти подарували картини краєвидів Козельця, виконані власноруч.

Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1Свято відмінника в Козелецькій гімназії № 1

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.