Змагання з настільного тенісу

03 квітня 2015 року в спортивній залі Остерській гімназії та Остерської ДЮСШ відбулись змагання з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх шкіл району. В змаганнях взяли участь 27 команд загальноосвітніх шкіл. До складу команди входили два юнаки та одна дівчина. В фінальних змаганнях боролись 12 кращих команд району.

Досить напружено проходили змагання, особливо між командами Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Карпилівською ЗОШ І-ІІІ ст. за перше та друге місце в загальному заліку.

Підсумки змагань показали: Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Кутовий Петро Володимирович, перше місце в загальному заліку змагань, Патютинська ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Сергій Запека , з відривом всього в одне очко- друге місце і Козелецька ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, вчитель Володимир Галіченко - третє місце.

В особистій першості серед юнаків, перше місце зайняв Володимир Петров з Сираївської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Юрій Приседько , друге – Микола Титок Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Петро Кутовий, третє – Валерій Квітко з Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3, вчитель Володимир Галіченко .

Серед дівчат в особистій першості, першою була Шолойко Марина з Патютинської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Сергій Запека, друге місце – Шевчук Світлана з Деснянської гімназії, вчитель Андрій Слінчук, третє – Анастасія Сверидовська з Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст. вчитель Петро Кутовий.

Змагання з настільного тенісу 03 ківтня 2015 року на базі Остерської гімназіїЗмагання з настільного тенісу 03 ківтня 2015 року на базі Остерської гімназіїЗмагання з настільного тенісу 03 ківтня 2015 року на базі Остерської гімназії

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.