Вшанування Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2015 року в Остерській гімназії з метою патріотичного виховання молоді та збереження цінностей Євромайдану, відбувся виховний захід, присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні. На заході були присутні учні, вчителі Остерської гімназії та почесні гості – заступник голови Козелецької РДА з гуманітарних питань Артем Севастьян та голова Козелецької організації ВО «Свобода» Сергій Андреєв.

Учні 7-11 класів, що взяли участь у підготовці заходу, нагадали присутнім минулорічні події, згадали Героїв Небесної Сотні, які своїм життям викупили свободу для мільйонів українців і дали шанс збудувати нову демократичну правову державу. Кожне сказане слово, кожна пісня, що лунали зі сцени, давали зрозуміти, що пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Це ще один урок історії, завдяки якому Україна більше не зійде з обраного шляху незалежності і демократії. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

Вшанування Героїв Небесної Сотні в Остерській гімназіїВшанування Героїв Небесної Сотні в Остерській гімназіїВшанування Героїв Небесної Сотні в Остерській гімназії

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.