Повернутися до звичайного режиму

Звітно-виборна конференція Козелецької районної організації профспілки працівників освіти і науки України

2 лютого 2015 року в актовій залі Козелецької гімназії № 1 відбулась звітно-виборна конференція Козелецької районної організації профспілки працівників освіти і науки України. В заході взяли участь начальник відділу освіти райдержадміністрації Стась С.О., голова Чернігівського обкому профспілки працівників освіти Матвєєва Т.А., керівники освітніх установ району.

Конференцію розпочала голова Козелецької організації профспілки працівників освіти Н.В.Бобруйко. У звітній доповіді вона проаналізувала роботу районної профспілкової організації за період з 2лютого 2010р. по 2 лютого 2015рік.

На початку своєї доповіді Бобруйко Н.В. зазначила, що відділ освіти і райком профспілки працівників освіти всі 5 років працювали над розвитком освіти в районі, вирішенням освітянських проблем, соціально-економічним захистом працюючих. За її словами, головне завдання районної профспілкової організації полягає в досягненні результатів вирішення соціально-економічних проблем членів профспілки, активному захисті і відстоювання їхніх прав і інтересів, налагодження відносин із соціальними партнерами.

Виступаюча, зокрема, відмітила, що запроваджена та виплачується одноразова адресна грошова допомога випускникам вищих навчальних закладів, які здобули освіту педагогічного профілю і уклали угоду про роботу у загальноосвітніх закладах району та педагогічним працівникам,які підготували переможців III етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та МАН , підвищили заробітну плату шкільним бібліотекарям, виплачується винагорода педпрацівникам за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов´язків, надана одноразова грошова допомога в сумі 1 тис. грн. спілчанам та їх членам родини, які брали участь у бойових діях на сході країни та ін. Також важливу ділянку роботи райком профспілки та первинні профспілкові організації, за словами Н.В.Бобруйко, проводять з питань охорони праці, культурно-масової та спортивно-оздоровчої роботи.

На конференції була затверджена звітна доповідь голови ревізійної комісії Ольховика О.М.

В обговоренні доповідей взяли участь делегати конференції, а саме: голова первинної профспілкової організації Деснянської гімназії Титок О.В., голова первинної профспілкової організації Білейківської ЗОШ I-III ступенів, член президії Бобровник С.М., голова профкому Данівської ЗОШ I-III ступенів Мороз А.А., голова профкому Козелецької ЗОШ I-III ступенів № 3 Жидкова В.І., директор Козелецької ЗОШ I-III ступенів №2 Розлач О.Г.

Виступаючі давали аналіз роботи районної профспілкової організації, вказували на успіхи в роботі і ставили завдання на звітний період.

Також до обговорення звітної доповіді долучився начальник відділу освіти райдержадміністрації Стась С.О., який у своєму виступі зупинився на питаннях розвитку і функціонування освітньої галузі району за звітний період, зазначивши, що зусилля відділу освіти райдержадміністрації, установ і закладів району були спрямовані на вирішення стратегічного завдання – кардинального підвищення якості освітнього процесу та забезпечення рівного доступу до якісної освіти. Це передбачало цілий комплекс заходів: проведення комп´ютеризації освітніх закладів, впровадження сучасних освітніх технологій, зміцнення матеріально-технічної бази, методичного забезпечення викладання навчальних предметів, підвищення матеріального та соціального статусу педагогічних працівників та інших не менш важливих заходів.

На конференції виступила голова Чернігівського обкому профспілки Т.А.Матвєєва, яка відмітила, що Козелецька районна профспілкова організація є однією з найбільших організацій в області. Проаналізувала діяльність райкому профспілки за звітний період. Також проінформувала про роботу ЦК профспілки працівників освіти та обласної організації у відстоюванні соціально-економічних прав та гарантій спілчан освітньої галузі.

При розгляді питання про обрання голови районної організації профспілки у виступах лунали пропозиції визнати роботу районного комітету задовільною і обрати головою районної організації профспілки працівників освіти на наступний звітний період Н.В.Бобруйко. При голосуванні всі 44 делегати підтримали цю кандидатуру.

Шляхом прямого делегування було обрано комітет районної організації профспілки у складі 35 чоловік.

Обрано делегатів на обласну звітно-виборну конференцію у складі 4 чоловік, а саме: Бобруйко Н.В.,голови райкому профспілки працівників освіти, Бобровник С.М., голови первинної профспілкової організації Білейківської ЗОШ I-III ступенів, Жидкової В.І., голови первинної профспілкової організації Козелецької ЗОШ I-III ступенів № 3, Сакіра Д.І.,директора Козелецького МНВК, заступника голови райкому профспілки працівників освіти.

На завершення конференції голова Чернігівського обкому профспілки працівників освіти Матвєєва Т.А. вручила грамоту за багаторічну працю на профспілковій ниві в галузі освіти бухгалтеру райкому профспілки Солодовнік С.І.

Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015Звітно-виборна конференція Козелецької районної профспілкової організації працівників освіти 02.02.2015

Кiлькiсть переглядiв: 555

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.