Повернутися до звичайного режиму

Тетяні Андряник вручено посвідчення Заслуженого вчителя України

22 січня 2015 року в Чернігівській обласній філармонії відбулися урочистості присвячені Дню соборності та свободи України. На захід були запрошені й заступник директора Козелецької гімназії №1, вчитель української мови та літератури – Тетяна Андряник та директор – Людмила Павленко.

На початку з вітальним словом до всіх присутніх звернувся в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Журман та вручив ряд нагород та подяк. Серед нагороджених була й Тетяна Анатоліївна Андряник, яка отримала нагрудний знак та посвідчення Заслуженого вчителя України.

Після цього, свої привітання виголосив голова Чернігівської облради Микола Зверєв. Очільники області у своїх виступах звертались до історії країни, а також до тих сучасних подій, які тримають у напрузі всю країну.

Після офіційної частини художні колективи м.Чернігова представили концертну програму.Тетяні Андряник вручено посвідчення Заслуженого вчителя УкраїниТетяні Андряник вручено посвідчення Заслуженого вчителя УкраїниТетяні Андряник вручено посвідчення Заслуженого вчителя УкраїниТетяні Андряник вручено посвідчення Заслуженого вчителя України

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.