Районний семінар вчителів фізики

18 грудня 2014 року у Козелецькій гімназії № 1 відбувся районний семінар вчителів фізики на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках фізики та в позаурочний час».

Гостей радо зустріла директор гімназії Л. І. Павленко, ознайомила всіх присутніх із роботою навчального закладу та вчителів фізико-математичного циклу.

Учасники семінару відвідали урок у 8 класі на тему: «Виштовхувальна сила. Закон Архімеда», який провела учитель фізики та математики Удовиченко Валентина Михайлівна. Незважаючи на те, що Валентина Михайлівна має досить невеликий досвід викладання фізики, вона впевнено використовує методи і засоби навчання в залежності від етапів уроку, вдало поєднує використання інформаційно-комунікативних технологій з традиційними формами викладання.

Відбулось обговорення уроку, де учителі району обмінялись досвідом роботи. Соціальний педагог гімназії Тополь А. С. провела психолого -педагогічний тренінг «Сучасні педагогічні технології». Заступник директора з навчально-методичної роботи Сорока В. В. запросила учителів до обговорення питання «Якість учнівських знань з фізики».

Федорова Г. І. – учитель фізики Деснянської гімназія поділилась досвідом роботи як учасника конкурсу «Уроки з підприємницьким тлом»

Під час проведення семінару учителі мали змогу відвідати виставку учнівської творчості «Таланти гімназистів» та майстер-клас «Модульне орігамі», який провела учениця 9-Б класу Сорока Вікторія.

Учителі фізики стали активними учасниками виховного заходу «Подорож у країну Інтелектуалів», в якому команди «Електрон» та «Калорія» змагались на кращого знавця фізики.

Підсумки семінару підвів заступник начальника відділу освіти Козелецької РДА Ткаченко В. В. Учасники семінару збагатились знаннями, понесли з гімназії нові враження, гарний передноворічний настрій та привітання з Новорічними та Різдвяними святами.

Районний семінар вчителів фізики на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів фізики на базі Козелецької гімназії № 1 Районний семінар вчителів фізики на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів фізики на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів фізики на базі Козелецької гімназії № 1Районний семінар вчителів фізики на базі Козелецької гімназії № 1

Кiлькiсть переглядiв: 450

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.