Відбувся районний семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів -організаторів

В стінах Козелецької гімназії №1 26 листопада 2014 року відбувся черговий районний семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів - організаторів на тему: «Героїко-патріотичне виховання учнів як складова формування особистості майбутнього патріота України».

У семінарі брали участь методист районного відділу освіти Козелецької райдержадміністрації Надія Кульбако, методист Козелецького будинку дітей та юнацтва Тетяна Крафт, викладач музичної школи Оксана Крафт, полковник Збройних сил України Олександр Акімов, голова Спілки воїнів- афганців Козелецького району Олександр Синицький, волонтер Козелецького Товариства Червоного Хреста Ірина Санченко, учасник АТО Олександр Лоза, заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори з 25 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Мета та завдання семінару - розкрити необхідність посилення героїко-патріотичного виховання в умовах сьогодення в загальноосвітніх навчальних закладах Козелецького району.

Із презентацією роботи гімназії та системою роботи з національно-патріотичного виховання гімназистів ознайомила директор гімназії Людмила Павленко . Потім учасники семінару відвідали уроки мужності в 6-Б класі, класний керівник Тамара Вульвач, «Україна – незалежна Україна – це Європа», у 7 класі, класний керівник Ольга Шаляпіна, «Небесна сотня – герої нашого часу», у 8 класі, класний керівник Світлана Дніпровська, «Настав час захищати країну. Зустріч з учасниками АТО», у 11 класі, класний керівник Ірина Чолован, «Місце Слави і Скорботи: заочна екскурсія Майданом Незалежності та вулицею Інститутською». Після цього гості відвідали семінарсько-практичне заняття «Героїко-патріатичне виховання учнів засобами інтегрованої освітньої діяльності», тематичне засідання учнівської ради «Людина починається з добра», їх підготували заступник директора з виховної роботи Інна Пенська та педагог-організатор Надія Цапкова. Також освітяни були учасниками урочистої лінійки з нагоди посвяти учнів 5-го класу в гімназисти, ознайомилися з виставкою учнівських творчих робіт.

На завершення семінару присутні переглянули концертну програму «Нехай ніколи не буде війни!» та отримали сувеніри - голубів Миру. З хорошими враженнями гості залишали гімназію, бажаючи нових досягнень та звершеньколективу, який іде в ногу з життям, здійснює заплановані заходи, спрямовані на формування громадянина України, справжнього патріота рідної землі, креативної особистості, здатної бути конкурентно-спроможною в сучасних умовах.

Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1 Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1 Семінар педагогів -організаторів на базі Козелецької гімназії № 1

Кiлькiсть переглядiв: 549

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.