Повернутися до звичайного режиму

Семінар вчителів англійської мови

/Files/images/PB220201.JPG В Деснянській гімназії відбувся семінар вчителів англійської мови

29 листопада 2012 року на базі Деснянської гімназії відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови з проблеми «Застосування інформаційних технологій у процесі вивчення іноземних мов», участь в якому взяли 20 вчителів англійської мови із 14 шкіл району, в яких вивчається англійська мова.

/Files/images/PB220197.JPGУчасників семінару гостинно зустрів директор школи Римарєв Костянтин Євгенійович.

/Files/images/PB220206.JPG

/Files/images/PB220226.JPGВ рамках семінару присутні відвідали відкритий урок на тему «Їжа. В кафе», проведений у 7 класі вчителем вищої категорії Рябчич Оленою В’ячеславівною, засідання Англійського клубу «10 провідних університетів світу», проведений вчителем – методистом Удянською Оленою Анатоліївною та факультатив з країнознавства на тему «Американський характер: стереотипи та реальність», який підготувала та провела вчитель-методист Лісогор Любов Ігорівна разом з учнями 11-В класу.

/Files/images/PB220203.JPGВсі запропоновані заходи були підготовлені та проведені на високому науково-методичному рівні та з використанням інформаційних технологій. Завдяки цьому, учні працювали активно та з задоволенням і показали високий рівень знань з англійської мови.

Слід зазначити, що вчителі кафедри іноземних мов Деснянської гімназії з нового навчального року почали використовувати у своїй роботі такий вид інноваційних технологій, як Європейське мовне портфоліо, метою якого є самооцінка власних досягнень учнів під час володіння іноземною мовою.

/Files/images/PB220205.JPGУчасники семінару мали змогу переконатися, наскільки ефективною є робота вчителів щодо формування в учнів здатності до об’єктивного самооцінювання та рефлексії.

Семінар завершився обговоренням відкритих заходів, під час якого вчителі поділилися своїми враженнями від побаченого та висловили подяку вчителям іноземної мови та дирекції гімназії за високий рівень підготовки та проведення семінару-практикуму .

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.