День позашкілля

27 листопада 2013 року в приміщенні РБК відбулося свято до Дня позашкілля під гаслом «Будинок вікнами в дитинство. З вірою в майбутнє». Даний захід проводився в рамках Року дитячої творчості, оголошеного Указом Президента України Віктором Януковичем.

Козелецький будинок творчості дітей та юнацтва є складовою системи позашкільної освіти району. Педагогічний колектив складається з 13 педагогічних працівників, з них 3 Відмінники освіти України, та 10 сумісників. Цього навчального року у закладі навчається 516 вихованців, які відвідують 35 гуртків. Відвідати будинок творчості мають можливість діти віком від 5 до 18 років.

В заході приймали участь вихованці БТДЮ різних вікових категорій, від дошкільнят до студентів технікуму ветеринарної медицини.

На святі були присутні гості, які розділили гордість колективу БТДЮ за творчу молоду еліту Козелеччини: начальник відділу освіти Катерина Іванівна Биковець, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації Людмила Михайлівна Сенченко, методист відділу освіти Надія Андріївна Кульбако, батьки, учні та вчителі шкіл селища.

Ви заходьте, гості дорогії

В дім наш творчості, дім радості, добра

З задоволенням ми вам розкажем

Як живе, навчається і творить дітвора.

27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ27 листопада 2013 року в районному будинку культури відбувся день позашкілля, організований відділом освіти Козелецької РДА та Козелецьким БТДЮ

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.