Засідання ради керівників освітніх закладів району

09 лютого 2018 року року відбулося засідання ради керівників освітніх закладів району, підпорядкованих відділу освіти Козелецької районної державної адміністрації.

На порядок денний засідання були винесені питання щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2018 року, результатів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін та особливостей проведення ЗНО та ДПА у формі ЗНО у 2018 році.

Щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2018 року зупинилась у своєму виступі головний спеціаліст відділу освіти районної державної адміністрації Лариса Анонічева.

В обговоренні даного питання взяли активну участь заступник начальника управління, начальник безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини Козелецького районного управління Головногоуправління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Петро Приходьон та головний спеціаліст управління Сергій Петренко.

Вони детально зупинились на питаннях дотримання санітарно-гігієнічних вимог в умовах функціонування пришкільних таборів відпочинку з денним перебування дітей.

Про результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін доповіла методист відділу освіти Світлана Вихор, яка детально проаналізувала якісні показники участі в олімпіаді кожного загальноосвітнього навчального закладу району та відмітила ті навчальні заклади, які показали високі результати на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

У своєму виступі про особливості проведення ЗНО та ДПА у формі ЗНО у 2018 році головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Станіслав Дяковський поінформував присутніх про цьогорічні терміни проведення ДПА та ЗНО для випускників 11 класів. Доповідач детально зупинився на проведенні заходів дирекцій шкіл та учнів щодо реєстрації на ЗНО. Крім того присутніх керівників було поінформовано про терміни та особливості проведення пробного ЗНО у 2018 році.

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки Надія Бобруйко повідомила присутніх про особливості нарахування заробітної плати в 2018 році обслуговуючому персоналу та педагогічним працівникам.

Кiлькiсть переглядiв: 874

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.